Hotel

Kažu da se u Belgrade Hills sobama najslađe spava i najlepše sanja. U svaku smeštajnu jedinicu uložili smo mnogo truda i ljubavi i potrudili se da enterijer bude moderan, ali ujedno i komforan i udoban kako biste se kod nas osećali kao kod kuće.

 

Naša filozofija zasnovana je na razumevanju potreba naših gostiju, a naš cilj je da vaš boravak u Belgrade Hills vili bude prijatno I nezaboravno iskustvo,bilo da ste u Beogradu radi razonode, na poslovnom putovanju ili na porodičnom odmoru.

 

Belgrade Hills vila poseduje 7 smeštajnih jedinica, od toga 2 standardna apartmana, 2 porodične sobe, 2 dvokrevetne sobe i jedan depadans. Četiri apartmana su oko 70m2(brojevi soba 2,3,5 i 6), dve dvokrevetne sobe od po 30m2(brojevi soba 4 i 7), a peti apartman tj.depadans je veličine 40m2 i ima sopstvenu kuhinju potpuno opremljenu posuđem, priborom za jelo, frižiderom, pločom za kuvanje. Ovaj apartman nalazi se izvan kuće i potpuno je nezavistan od vile.

 

Svaka smeštajna jedinica je opremljena podnim grejanjem i hlađenjem, TV-om sa
ravnim ekranom, spavaćom sobom, delom predviđenim za sedenje i odmaranje, sopstvenim kupatilom i ostalim stvarima koje doprinose ukupnom luksuzu i udobnosti.

 

Neke sobe takođe imaju i terasu, pružajući vam pogled na prirodu oko vile i prekrasnu baštu, kao i na bazen u sklopu samog objekta. U sklopu vile, u samom prizemlju nalazi se lobby bar veličine 80m2 u kom možete uživati sa prijateljima u omiljenom piću, kao i šank i trpezarija u kojoj se poslužuje doručak (*noćenja mogu i ne moraju uključivati doručak). Smeštaj u Belgrade Hillsu ima bar koji je otvoren 24 sata dnevno i 24-časovnu recepciju, kao i ljubazno osoblje koje će vam pomoći u svemu što vam može zatrebati dok boravite u Beogradu.

 

Hotel takođe poseduje 15 parking mesta u dvorištu sa video nadzorom i dodatni parking u neposrednoj blizini vile.

 

Kombinacija tradicionalnog gostoprimstva i modernog uredjenja vile, kao i naše lične posvećenosti svakom pojedinačnom gostu, učiniće vaš boravak u Beogradu iskustvom za pamćenje, koje ćete poželeti da doživite ponovo.

Sobe i apartmani

Kontakt

Adresa

Volgina 25a, 11000 Beograd

Telefon