O nama

Postoje ona posebna mesta u koja se zaljubite već na prvi pogled. Mesta koja su oaza lepote, mira i spokoja. Baš takvo mesto je Belgrade Hills vila. Svakodnevne brige i gradska buka ovde postaju prošlost. Ovde dan teče onako kako vi želite i dopušta vam da uživate u svim malim i velikim životnim radostima.

Ušuškanost, udobnost, komfor i okruženost netaknutom prirodom, daju vam osećaj opuštenosti, na samo 3km od centra Beograda.

U dizajn enerijera i eksterijera uloženo je puno ljubavi i pažnje, kako biste uživali u svakom detalju naše prostrane vile. Vila poseduje 7 smeštajnih jedinica, od toga 4 apartmana, 2 dvokrevetne sobe i jedan depadans.

Posebnu pažnju poklanjamo organizaciji događaja i obeležavanju svih vama važnih datuma, poput venčanja, rođendana,krštenja, ali i koktela, poslovnih događaja i ručkova. Pored prostrane kuće od čak 750m2, vila poseduje i dvorište od 25ari i bazen veličine 8×6 i dubine 1.40m, sa slanom vodom. Kraj bazena nalazi se šank, a kompletno dvorište oko bazena je pod travom što ga čini idealnim za organizaciju proslava na otvorenom.

Nudimo vam mnoge opcije od nezaboravnih proslava i žurki kraj bazena ili u vili do svakodnevnog opuštanja u luksuznom ali nenametljivom enterijeru Belgrade Hills vile, pogledu na prirodu i kupanja u bazenu. Vreme je da poklonite sebi trenutke za pamćenje.

Dobro nam došli u Belgrade Hills vilu

 

U srcu Zvezdare, u neposrednoj blizini Zvezdarske šume.

Na samo 3km od centra grada

7 smeštajnih jedinica

Otvoreni bazen sa prostranim dvorištem

Lobby bar i trpezarija

Sala za proslave od 220m2 i krovna pergola koja se u potpunosti otvara

15 parking mesta u dvorištu sa video nadzorom

Dodatni parking u neposrednoj blizini vile

Kontakt

Adresa

Volgina 25a, 11000 Beograd

Telefon