Nema sumnje da je dekoracija jedan od sastavnih činilaca svakog venčanja. Mladenci i organizatori joj poklanjaju puno pažnje, i to sa razlogom, jer ona daje originalnost, posebnost i pečat svakom venčanju. Kroz nju možete da ispoljite svu svoju kreativnost, da se poigrate sa svojom maštom i učinite da vaše venčanje bude bajkovito i drugačije, baš onakvo o kakvom ste sanjali. Sa sigurnošću možemo reći da je sada pravo vreme za planiranje letnjeg venčanja, pa je stoga možda najinteresantnije planirati ga na otvorenom i uživati u svim čarima lepog vremena. Evo nekih detalja na koje možete obratiti pažnju pri organizaciji svog magičnog dana.

Sveže cveće

Otvoren prostor sam po sebi nudi okruženost prirodom, posebno ukoliko se odlučite za neki koji je malo izvan grada. Belgrade Hills vila je okružena Zvezdarskom šumom pa vam automatski obezbeđuje prirodno zelenilo kao dekoraciju u startu, ali sve je još lepše kada uključite sveže cveće. Iskoristite ga i učinite svoje venčanje još romantičnijim. Neka sve bude ukrašeno šarenim i mirisnim cvećem, jer ga je najlakše nabaviti na proleće i leto po povoljnim cenama, i ne zaboravite da ukrasite stolove i stolice po nekim cvetnim aranžmanom. Cvetna dekoracija će ostaviti prvi utisak kada se uđe u prostor i daće vašem venčanju posebnu energiju i raspoloženje.

Lampioni i baloni

Kažu da dekoracija daje posebnu čar venčanjima i da ih čini taj događaj poseban sam po sebi, još posebnijim. Lampioni i baloni su još jedan način kako biste mogli da obogatite otvoren prostor i učinite ga još interesantnijim i lepšim. Šareni ili jednobojni baloni koji se uklapaju u tematiku samog venčanja učiniće vaš plesni podijum još zanimljivijim i fenomenalno se uklopiti u okruženje. Sa druge strane, kada padne noć, lampioni će doprineti da veče bude romantičnije i bajkovitije, a samo zamislite kakve ćete fotografije imati!

Sveće, teglice sa porukama, baldahini i mnogi drugi detalji

Neutralne ili pastelne boje, rustičniji ili moderniji stil, šta god da bude vaš izbor pri organizaciji savršenog venčanja, daje vam mogućnost da se igrate sa detaljima i poklonima kojima ćete vama i vašim zvanicama upotpuniti dan. Teglice ili koverte sa romantičnim porukicama ili zahvalnica za vaše goste učiniće da se svako ponaosob oseća posebnim što je deo vašeg važnog dana. Baldahini će doprineti da sve bude još romantičnije i daće vašim fotografijama sa venčanja dozu elegancije i glamura, a ako se još odlučiite i za sveće fenomenalni mirisi i atmosfera ispuniće prostor i dati mu dodatnu lepotu. Igrajte se sa detaljima, razmislite šta će prostoru dati vaš pečat i organizujte jedinstvenu i nezaboravnu proslavu.