Venčanja

Zamišljate romantično venčanje na otvorenom, u mirnom ambijentu okruženi prirodom i dragim ljudima? Postanite vlasnik raskošne vile na jedan dan i uživajte u svim čarima koje Belgrade Hills vila nudi!

Kada se radi o planiranju venčanja, veoma je važno da izaberete savršen prostor, ali i tim, sa kojim ćete biti sigurni da će sve proteći u najboljem redu. Mi vam nudimo nešto drugačije, luksuznu vilu u srcu Zvezdare u kojoj će se sigurno svi vaši snovi ostvariti.

Kapacitetom do 300 osoba, Belgrade Hills vila nudi profesionalnu uslugu i jedinstvenu priliku da vaše venčanje bude potpuno drugačije od svih ostalih. Romantično venčanje zimi,dok ste okruženi prelepim belim pejzažem snega ili savršeno venčanje leti, kraj bazena sa raskošnom salom čiji se krov I prednja strana mogu u potpunosti otvoriti, izbor je na vama.

Kada kod nas iznajmite salu za venčanje,dobijate na poklon i kompletnu vilu sa svim smeštajnim jedinicama, koja može pružiti vama i vašim gostima trenutke privatnosti koje ćete pamtiti celog života.

Kontakt

Adresa

Volgina 25a, 11000 Beograd

Telefon