Žurke i rođendani

Obeležite svoj rođendan na pravi način! Pozovite porodicu i prijatelje i napravite žurku za pamćenje. Prostrana sala povezana sa dvorištem sa bazenom i velikim šankom daje vam sjajnu mogućnost da napravite ludu žurku na otvorenom, pod vedrim nebom i
daleko od gradske buke. Ukoliko želite nešto mirnije,naša sala za proslave nudi fenomenalnu mogućnost tranformacije, pa vašu rođendansku temu možete prilagoditi svojim potrebama i željama.

Belgrade Hills vila nudi vam i mogućnost iznajmljivanja celokupne vile za žurke sa noćenjem. Opustite se, uživajte u svojoj proslavi sa prijateljima i ne razmišljajte o odlasku kući posle dobrog provoda, već ostanite kod nas i ugostite vama drage ljude. Priuštite sebi provod koji će vam ostati utisnut u sećanju, rezervišite datum, organizujte žurku uz pomoć našeg stručnog tima i probudite se u prelepoj vili u srcu Zvezdarske šume, okruženi prirodom i savršeno odmorni za sve svoje aktivnosti I nova iskustva.

Kapacitetom do 300 osoba, Belgrade Hills vila nudi profesionalnu uslugu i jedinstvenu priliku da vaše venčanje bude potpuno drugačije od svih ostalih. Romantično venčanje zimi,dok ste okruženi prelepim belim pejzažem snega ili savršeno venčanje leti, kraj bazena sa raskošnom salom čiji se krov I prednja strana mogu u potpunosti otvoriti, izbor je na vama.

Kontakt

Adresa

Volgina 25a, 11000 Beograd

Telefon