Događaji

Osim smeštaja, naša vila poseduje i prostor za organizaciju svih vama važnih događaja, poput venčanja, rođendana, krštenja, ali i koktela, poslovnih okupljanja i ručkova. Proslave se mogu odvijati u samoj vili koja poseduje kapacitet do 50 ljudi. Idealna je za manje i intimnije proslave bilo kog tipa.

Takodje, možete iznajmiti i celu vilu sa svečanom salom i celokupnim dvorištem sa bazenom, gde možete organizovati gala proslave sa kapacitetom do 300 ljudi.

Sala za proslave Belgrade Hills vile veličine je 220m2 i ima savršenu moć prilagođavanja vašim potrebama i ukusu. Kako bi svaka proslava protekla u najboljem redu tu je naš već dobro uigran tim, kao i mnogobrojni saradnici koji su tu da svaki detalj bude baš onakav kakvim ste ga vi zamislili. Rado ćemo vam pomoći pri organizaciji keteringa, torte i slatkih stolova, muzike, rasvete i ozvučenja, ali i u angažovanju fotografa i tima za dekoraciju.

U našoj ponudi imate mogućnost izbora, od izdavanja samog prostora do odabira jednog od naša 3 menija, koji uključuju i našu organizaciju hrane, pića i osoblja(konobara i šankera). Posebnom doživljaju doprinosi veliki bazen u sklopu vile, pa tako u letnjem periodu sva vaša dešavanja mogu biti organizovana i u našoj bašti kraj bazena.

Proverite zašto proslave na otvorenom imaju posebnu čar!

Belgrade Hills vila će se postarati da ovde bude vaš najbolji provod, najlepši i najželjeniji, koji će ostati urezan u vaše sećanje kao neponovljiv i jedinstven.

Vila poseduje 15 parking mesta u dvorištu kuće sa video nadzorom i dodatni parking u neposrednoj blizini vile.