Došao je i taj dan o kome ste celog života sanjali – dan vašeg venčanja. To je onaj poseban dan kada okupite svoju porodicu i prijatelje da proslavite početak bračnog života sa osobom koju volite i važno je da bude savršen. Kako nam dolazi proleće, leto i lepo vreme sa njima dolazi i sezona svadbi. Ukoliko se razmišljate da li iskoristiti sunčane dane, koji nadamo se dolaze sa ovim godišnjim dobima, i organizovati venčanje na otvorenom, dajemo vam nekoliko korisnih saveta i detalja o kojima je potrebno da razmislite pre nego što se odlučite da svoj dan proslavite u ovakvom ambijentu.

Blizina zatvorenog prostora

Vaš dan može biti apsolutno savršen, vremenske prilike mogu biti perfektne i sve može da prođe u najboljem redu, ali šta ako krenu kiša i vetar i vreme ne bude onakvo kakvom ste se nadali? Iz tog razloga je izuzetno važno da vam zatvoren prostor bude blizu, kao i blizina kuhinje, i svih onih bitnih prostorija važnih za organizaciju dobrog venčanja. Romantično venčanje, kraj bazena sa raskošnom salom čiji se krov i prednja strana mogu u potpunosti otvoriti, odličan je način da imate savršeno venčanje na otvorenom ali i da se u isto vreme osigurate ukoliko vremenski uslovi ne budu kao očekivani. Osim toga kada iznajmite salu za venčanje u Belgrade Hills vili, dobijate na poklon i kompletnu vilu sa svim smeštajnim jedinicama, koja može pružiti vama i vašim gostima trenutke privatnosti koje ćete pamtiti celog života.

Intimnost

Mnogim parovima dopada se ideja o venčanju na otvorenom, međutim problem nastaje kada određeni prostor ne nudi potpunu privatnost. Npr. bašta restorana u centru grada svakako nije savršeno mesto za venčanje na otvorenom, jer svako može da vidi i čuje intiman čin venčanja koji ste želeli da podelte samo sa najbližima. Ukoliko insistirate na intimnosti vašeg slavlja onda birajte prostore koji će vam to omogućiti. Kako je Belgrada Hills vila smeštena na samo 3km od centra grada, u srcu Zvezdare i u neposrednoj blizini Zvezdarske šume, omogućiće vam praktičnost centra grada ali i neophodnu privatnost.

Uverite se da i vama i vašim gostima bude udobno i prijatno

Ponekad venčanja na otvorenom mogu biti pravi mali izazov pri organizaciji jer postoje detalji o kojima morate da razmišljate, a koji se svakako ne nalaze na listi obaveza kod klasičnog venčanja. Na primer ako ste ikada gazili štiklama po travnatanoj površini znate koliko može biti neprijatno i nepraktično. Zato je važno da proverite da li je podloga u vašem prostoru iz snova ugodna kako vi i vaši gosti ne biste imali problema sa prljanjem cipela, hodanjem i igranjem, i kako vas takve stvari ne bi ometale u zabavi. Takođe možete organizovati venčanje u vreme zalaska sunca, a ukoliko se ipak odlučite za dnevnu ceremoniju onda se pobrinite da vama i vašim gostima ne ide sunce u oči.
Insekti takođe mogu biti problem, pa bi tako bilo odlično iskoristiti mirišljave sveće ili mrežicu protiv insekata kako vama i vašim gostima ne bi smetali za vreme ceremonije.